Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Вживані авто з Південної Кореї стануть більш доступними для українців

5 червня 2019, 12:50
1705
0
Реклама

Один з найбільших операторів автомобільного ринку - Група компаній АИС, уклала угоду на постачання автомобілів з пробігом брендів Hyundai та KIA з Південної Кореї. Про це повідомляється у прес-релізі Групи компаній АИС.

АИС планує закуповувати б/у авто, тільки у офіційних представників заводів-виробників у хорошому стані, які не вимагають відновлення і будуть одразу доступні до купівлі.

До постачання плануються автомобілі найбільш популярних моделей 2011-2014 років випуску, з підтвердженим пробігом від 100 до 200 тис. км, що мають загальну агрегатну і кузовну базу з аналогами в ЄС і Україні, що спростить їх подальше сервісне обслуговування.

Автомибили будуть як з бензиновими, так і дизельними двигунами, з коробкою автомат. Придбати бажане авто з пробігом з Південної Кореї можна буде вже наприкінці червня - початку липня 2019 року.

Група компаній АИС здійснюватиме закупівлю автомобілів, їх доставку в Україну, митне очищення, передпродажну підготовку і доставку дилерам.

Купити автомобіль можна буде в кредит або лізинг, а також в трейд-ін. Клієнти також отримають безкоштовний Асистантський сервіс - технічну і інформаційну допомогу в дорозі на період 12 міс. від дати купівлі. Усі запропоновані автомобілі будуть доступні для тест-драйву.

Нагадаємо, що раніше Група компаній АИС перша серед офіційних імпортерів почала поставку автомобілів з пробігом із США.

У модулі "Ситуації для бізнесу" інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН можна знайти практичні матеріали, пов'язані з організацією бізнес-процесів. Так, в матеріалі "Відповідальність в області автоперевезень" йдеться про ризики діяльності суб'єктів господарювання у сфері автомобільного транспорту. Тестовий доступ до розділу можна отримати за посиланням.

Вирішуйте професійні питання разом з ЛІГА:ЗАКОН та отримуйте подарунок.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини