Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Автосалонам дозволили реєструвати нові автомобілі

Реклама

Кабмін ухвалив зміни до Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, якими дозволив реєструвати і отримувати номери нових транспортних засобів прямо в автосалонах.
Для цього салонам потрібно укласти договір з ГСЦ МВС, подавши заяву та засвідчені підписом керівника або уповноваженої особи та печаткою (за наявності) копії:

  • дистриб'юторського чи дилерського договору (крім виробників);

  • документів, що підтверджують право власності aбo користування багатофункціональним пристроем ретрансферного друку, який забезпечуе друк бланка свідоцтва про рееєтрацію транспортного засобу;

  • договору із суб'єктом охоронної діяльності;

  • документів про призначення відповідальних осіб, які безпосередньо братимуть участь у здійсненні державної реєстрації нових транспортних засобів, які не мають непогашеної i незнятої в установленому законом порядку судимості, а також не перебувають у розшуку;

  • свідоцтва про присвоення ідентифікаційного номера (VIN) (для виробників).

Читайте також про оновлені правила реєстрації автомобілів

Як захищати бізнес правовим шляхом? З IT-рішенням Liga360. Отримайте описи усіх типових викликів на рівні керівника, алгоритми дій при перевірках та в умовах кризи, а також повну базу українського та європейського законодавства. Спробуйте Liga360 вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини