Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Цифрова платформа Nazovni: нові можливості експорту товарів і послуг за кордон

Реклама

Цифрова платформа сприяння експорту Nazovni створює нові можливості для українського бізнесу в умовах економічних викликів воєнного часу. Про це розповів Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в Українському домі в рамках візиту на форум в Давосі.

NAZOVNI - це сервіс глобалізації українського бізнесу, створений для просування товарів і послуг за кордоном за сприяння українських дипломатичних установ. Компаніям, які зареєструвалися в системі та залишили заявки, МЗС України допоможе:

  • знайти потенційних партнерів

  • отримати консультацію щодо особливостей роботи в конкретній країні

  • взяти участь у виставках і бізнес-місіях за кордон

Проект Nazovni запустили ще до війни, але зараз він став ще більш важливим. Глава МЗС України підкреслив, що Nazovni буде сприяти і зворотному процесу - коли міжнародні компанії будуть заходити в Україну.

Дмитро Кулеба зазначив, що Nazovni є частиною ширшого процесу цифровізації України, та продовжує успіх Prozorro і Дії.

Платформа надає українським компаніям можливість зручної та ефективної взаємодії з українськими посольствами в світі. Отримавши запити бізнесу, посольства конвертують їх в нові зв‘язки та контракти за кордоном.

Nazovni працює в бета-версії та доступна за посиланням: http://nazovni.online

Читайте також: ЗЕД та митниця під час війни: бізнес-дайджест

В умовах воєнного стану законодавство для бізнесу змінюється щодня. Керівники аналізують очікувані правові зміни з рішенням LIGA360. Тепер результати пошуку можна побачити у вигляді схем і діаграм - щоб швидко виокремити важливі нововведення, роз'яснення та аналітику до них. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини