Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд затвердив два рішення для активізації діяльності індустріальних парків

Реклама

Кабінет Міністрів на засіданні 28 жовтня ухвалив два рішення, які дозволять запустити в Україні індустріальні парки в тому вигляді, у якому вони принесли успіх в багатьох країнах до цього. Про це повідомляє Урядовий портал.

Так, Уряд затвердив Порядок надання коштів на безповоротній основі для облаштування індустріальних (промислових) парків та/або забезпечення будівництва об'єктів суміжної інфраструктури, необхідних для створення та функціонування індустріальних (промислових) парків.

«За умовами порядку максимальна сума - до 60 млн грн і за умови, що це не більше 80% від проєкту», - зазначив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Також було схвалено Порядок надання повної або часткової компенсації відсоткової ставки за кредитами (позиками) на облаштування та/або здійснення господарської діяльності у межах індустріальних (промислових) парків.

«Для компанії, яка облаштовує індустріальний парк, максимальний обсяг компенсації становитиме 60 млн грн, для учасників - 45 млн грн. Усі ці кошти дадуть змогу вже найближчим часом десяткам бізнесів по всій країні активізувати виробництво та створення нових робочих місць», - проінформував прем'єр-міністр.

Спробуйте єдиний робочий простір для топ-команди. Рішення LIGA360 дозволяє синхронно бачити показники, що впливають на бізнес: зміни конкурентів, згадки в медіа, зміни законодавства, економічні новини. Побачте свою компанію під кутом 360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини