Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено роботу електронного кабінету для бронювання військовозобов’язаних

Реклама

Мінагрополітики повідомляє про удосконалення процедури подачі заявок через електронний кабінет запитів на бронювання військовозобов'язаних.

Більше не потрібно повторно заповнювати форми, якщо запит було відхилено і його потрібно виправити та подати заново, потрібно зробити кілька простих кроків:

- відкрити картку відхиленого запиту (двічі натиснувши по ньому лівою кнопкою миші);

- натиснути кнопку (копіювати).

Система скопіює запит та відкриє копію у новому вікні. Після цього потрібно внести зміни, згенерувати додаток та відправити запит.

Аналогічно можна повторно відправляти розглянуті запити на бронювання.

Бронювання військовозобов'язаних працівників підприємств, установ і організацій агропромислового комплексу можливе ВИКЛЮЧНО через кабінет запитів на бронювання.

Бронюванню підлягають військовозобов'язані, які працюють в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування та на підприємствах, в установах і організаціях, яким встановлено мобілізаційні завдання (замовлення), у разі, якщо це необхідно для забезпечення функціонування зазначених органів та виконання мобілізаційних завдань (замовлень).

Нагадаємо, бізнес закликає удосконалити законодавство про бронювання працівників

Виникло складне кадрове питання на підприємстві? Допоможе рішення LIGA360. Знайдіть відповіді експертів, аналітику чи алгоритми дій для кадровика. Більше переваг за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини