Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін заборонив перевозити пасажирів на автобусах, переобладнаних із вантажних транспортних засобів

Реклама

Кабінет Міністрів на засіданні 3 січня уніс зміни до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування. Про це повідомив постійний представник Уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у своєму Telegram-каналі.

За його словами, документом встановлено заборону участі у конкурсі для автомобільних перевізників, які пропонують для використання на автобусних маршрутах загального користування автобуси, що переобладнані з вантажних транспортних засобів.

Також передбачено поступове запровадження на об'єкті конкурсу, який включає внутрішньообласні маршрути та маршрути в межах однієї територіальної громади загального користування, транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Крім того, внесені зміни визначають повноваження виконавчих органів територіальних громад у проведенні ними конкурсів на автобусних маршрутах загального користування в межах їхніх територіальних громад відповідно до вимог чинного законодавства.

Потрібно більше інформації щодо цієї бізнес-галузі? Заходь у розділ "Галузі економіки" в LIGA360. Усі потрібні й актуальні документи - зручна структура. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини