Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Працівникам залізничного транспорту продовжили термін бронювання від мобілізації

Реклама

Кабінет Міністрів продовжив строк бронювання залізничників на один місяць. Відповідні зміни затверджені постановою Уряду №492 від 3 травня 2024 року «Про деякі питання бронювання військовобозов'язаних працівників залізничного транспорту».

«Установити, що строки дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, надані військовозобов'язаним працівникам державних акціонерних товариств, що здійснюють діяльність у сфері залізничного транспорту, відповідними рішеннями Міністерства економіки згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 2023 р. N 76 "Деякі питання реалізації положень Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" щодо бронювання військовозобов'язаних на період мобілізації на воєнний час"…, які не закінчилися на день прийняття цієї постанови, продовжуються автоматично на один місяць», - зазначається у документі.

Де читати про трудові зміни в умовах воєнного стану? У рішенні LIGA360:HR. Особливості дистанційної роботи, найму і звільнення працівників, бронювання й війського огляду та інші актуальні питання. Замовте LIGA360 - дізнавайтеся першими про найважливіше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини