Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сьогодні ввечері діятимуть графіки обмеження електропостачання для промисловості - Укренерго

Реклама

Сьогодні, 9 травня, з 18:00 до 24:00 діятимуть графіки обмеження електропостачання для промислових споживачів. У разі зростання споживання також можливе застосування аварійних відключень побутових споживачів. Про це повідомляє НЕК «Укренерго».

Зазначається, що протягом майже всієї доби, за винятком денних годин, в енергосистемі наявний значний дефіцит електроенергії. Причина - масштабні пошкодження українських електростанцій, через які вони не можуть виробляти стільки ж електроенергії, як до атаки.

«Вдень обсяг дефіциту електроенергії зменшується завдяки активній роботі електростанцій на ВДЕ. В інші години нестача електроенергії є значною», - пояснили у компанії.

Для уникнення відключень побутових споживачів Укренерго застосовує всі можливі заходи подолання дефіциту: імпорт та аварійну допомогу з країн Європи, обмеження споживання промислових споживачів.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини