Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС запустила пілотний проєкт з інформування про наявність податкового боргу

Реклама

З 25 березня Державна податкова служба розпочинає пілотний проєкт з інформування платників податків (платників єдиного внеску) про наявність у них податкового боргу. Про це повідомляє пресслужба ДПС.

Як зазначається, метою цього пілотного проєкту є підвищення рівня обізнаності платників податків (платників єдиного внеску) про наявність у них податкового боргу з платежів, контроль за справлянням яких покладено на податкові органи, недоїмки зі сплати єдиного внеску, а також сприяння добровільному погашенню платниками такої заборгованості.

Платників податків - боржників через Контакт-центр ДПС у телефонному режимі будуть інформувати про суму заборгованостей, що обліковується у них у розрізі податків/зборів та єдиного внеску, а також територіальних органів ДПС, у яких обліковується наявна заборгованість.

Пілотний проєкт триватиме протягом трьох місяців.

Запропонуйте своїй команді універсальний і зручний інструмент для роботи - рішення LIGA360. Надайте вашим співробітникам - керівникам, юристам, бухгалтерам, HR - усю потрібну інформацію для ухвалення рішень. Дізнавайтеся більше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини