Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна отримала транш 1,5 млрд євро в рамках Ukraine Facility

Реклама

До Держбюджету України надійшов другий транш в рамках перехідного фінансування обсягом 1,5 млрд євро відповідно до інструменту Європейського Союзу Ukraine Facility, інформує Міністерство фінансів. 

У березні до держбюджету надійшов перший транш обсягом 4,5 млрд євро. Виконавши всі 5 реформ у сферах управління державними фінансами, боротьби з корупцією, розвитку бізнес-середовища, Україна залучила загалом 6 млрд євро передбачених механізмом перехідного фінансування, зазначили у Мінфіні.

15 квітня Європейська Комісія схвалила План України у межах Ukraine Facility, що налічує конкретний перелік структурних реформ та заходів, які сприятимуть стійкому розвитку економіки України, “зеленому” переходу, цифровій трансформації та європейській інтеграції. Рішення потребує остаточного затвердження Радою ЄС. Після ухвалення Плану а також підписання усіх міжнародних договорів та виконання внутрішньодержавних процедур, як очікується, до державного бюджету буде спрямовано 1,9 млрд євро безумовного фінансування.

LIGA360 - надійний помічник бізнесу в умовах воєнного стану. Не пропустіть жодної зміни законодавства, перевіряйте компанії та фізичних осіб, контролюйте реєстраційні зміни ваших об'єктів нерухомості. Придбайте LIGA360 прямо сьогодні. 

Читайте також:

Програма Ukraine Facility: які індикатори має виконати Мінекономіки

У межах інструменту Ukraine Facility затверджено правила для інвестицій

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини