Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ВЭД

Новые возможности для украинских агроекспортеров на рынках Африки

26 июля 2024, 15:50
160
0
Автор:
Реклама

Шановні представники українського агробізнесу!

ТОВ «Українсько-Африканська торговельна місія» спільно з Програмою USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) запрошують вас на унікальну подію, яка відкриває нові можливості для українських агроекспортерів на ринках Африки!

Круглий стіл-обговорення: «Африка для агроекспортерів: шляхи відновлення втрачених ринків»

Дата: 1 серпня 2024 року

Час: 10:00 - 12:00

Формат: Онлайн трансляція на платформі Zoom

Модератор заходу: Артем Гудков, Директор ТОВ «Українсько-Африканська торговельна місія»

Опис заходу: Круглий стіл-обговорення «Африка для агроекспортерів: шляхи відновлення втрачених ринків» спрямований на подолання основних проблем, з якими стикаються українські агроекспортери та агровиробники. Обмежений доступ до інформації про трансформацію ринків Африки та їхні пріоритети, а також брак ресурсів і партнерських зв'язків ускладнюють адаптацію до нових реалій торгівлі. Відсутність чіткої стратегії виходу на африканські ринки призводить до втрати можливостей для розвитку та збільшення експортного потенціалу.

ТОВ «Українсько-Африканська торговельна місія» за підтримки Програми USAID АГРО та за участі експертів з розвитку міжнародних торговельних відносин провели глибинне дослідження ринків Федеративної Республіки Нігерія, Республіки Кенія, Об'єднаної Республіки Танзанія, що допоможе експортерам отримати необхідну інформацію про експортні можливості до регіону.

Мета: Допомогти українським агроекспортерам відновити втрачені ринки та налагодити нові торговельні зв'язки з країнами Африки. Учасники дізнаються про переваги та можливості регіону, а також практичні рекомендації, як подолати виклики та успішно експортувати до країн Африки. Особливу увагу експерти звернуть на актуальні можливості та виклики на ринках Нігерії, Кенії та Танзанії. Залучені експерти поділяться досвідом та стратегіями, що вже довели свою ефективність. Також захід передбачає створення платформи для налагодження ділових контактів та обміну досвідом. Ця подія надасть вам цінну інформацію та інструменти для успішного виходу на африканські ринки, а також можливість поспілкуватися з провідними експертами галузі.

Щоб взяти участь в заході, зареєструйтеся за посиланням

З нетерпінням чекаємо на вашу участь!

Оставьте комментарий
Войдите, чтобы оставить комментарий
Войти
Подпишитесь на рассылку
Получайте по понедельникам weekly-digest о ключевых событиях бизнеса
Похожие новости