Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Промисловий потенціал столиці був успішно представлений на Експозиції "MADE IN KYIV" в рамках участі у міжнародній виставці Пресс-релиз

15 октября 2024, 16:05
27
0
Автор:
Реклама

З 8 по 11 жовтня в місті Брно (Чехія) пройшла одна з головних виставкових подій Східної та Центральної Європи в галузі машинобудування - The MSV INTERNATIONAL INDUSTRIAL FAIR. 

Експозиція промислових підприємств Києва, організована цьогоріч Департаментом промисловості та розвитку підприємництва КМДА, була представлена 10-ма провідними компаніями: 

ПрАТ «Промзв'язок», ТОВ «Патон Інтернешнл», ТОВ «Пролог Семікор», ТОВ «Сторожук», ТОВ «Науково-виробниче товариство «Дніпро-МТО», ТОВ «Науково-виробнича фірма «Ірком-ЕКТ», Фірма «Плазма-Майстер ЛТД» у формі ТОВ, ТОВ «Техсервіс ВЕКО і партнер ГМБХ», ТОВ «Конструкторське бюро контрольних приладів», Інститут технічної теплофізики НАН України. 

У відкритті експозиції взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол України в Чеській Республіці Василь Зварич та консул України в Брно Ганна Прошко. 

Усі 4 дні роботи експозиції стенд активно привертав увагу відвідувачів. В рамках роботи експозиції та ділової програми було: 

  • організовано бізнес-форум з представниками ділових кіл Чехії та міста Києва 

  • презентовано електронний каталог київських промислових компаній та їх продуктів 

  • проведено понад 100 зустрічей в форматі B2B 

  • відбувся візит компаній-учасників експозиції на чеське промислове підприємство. 

Ознайомитися з експозицією прийшли Прем'єр-міністр Чехії Петр Фіала, новопризначений Міністр промисловості та торгівлі Лукаш Влчек, Урядовий уповноважений Чехії з питань відбудови України Томаш Копечний. 

Особисто відвідав експозицію "Made in Kyiv" і Президент Чехії Петр Павел. 

Київські компанії-учасники високо оцінили як саму виставку, так і рівень підготовки експозиції та ділової програми. В рамках участі компаніям вдалося визначити для себе потенційних партнерів для співробітництва та підписати низку контрактів. 

«Для економіки Києва надважливо представити столичні експортоорієнтовані підприємства на такому заході. Адже кожен новий контракт - це й додаткові кошти в бюджет міста та країни, і створення нових робочих місць, і можливість переконати потенційних інвесторів виходити на наш ринок», - зазначив Володимир Костіков, директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА.  

Головні новини вашої галузі - щодня на робочому столі LIGA360. Бачити картину дня ще ніколи не було так просто! Побачте всі переваги роботи в комплексній інформаційно-аналітичній платформі LIGA360, замовивши персональну презентацію. 

Оставьте комментарий
Войдите, чтобы оставить комментарий
Войти
Подпишитесь на рассылку
Получайте по понедельникам weekly-digest о ключевых событиях бизнеса
Похожие новости