Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

БЕЗ СВІТЛА

23 грудня 2014, 09:06
154
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Віялові відключення електрики в Україні можуть продовжитися до кінця зими, заявив заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості Олександр Светелик.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

В «Укренерго» підтвердили інформацію. За їх словами, таке рішення було прийнято для забезпечення життєздатності та надійної роботи об'єднаної енергосистеми України в умовах дисбалансу між споживанням та виробництвом. Графіки обмеження потужності повинні були діяти з 08.00 до 11.00 та з 16.00 до 22.00 у розмірі 2116 МВт. Але через низьку ефективність запроваджених графіків обмеження потужності ДП НЕК «Укренерго» дало команду на застосування графіків аварійних відключень в обсязі 3119 МВт.

Тим часом оприлюднено графіки погодинного відключення світла в Харкові та області. За повідомленням «Харківобленерго», світло відключатимуть на дві години тричі на день.

ПРОТЕ:

Графіки відключень складено з урахуванням інтересів передусім енергетиків. Тому підприємствам інших галузей доведеться змінювати графіки своєї роботи з урахуванням періодів відключень.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини