Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ТАРИФИ НА ЕНЕРГОНОСІЇ ПЕРЕВІРЯТЬ

25 липня 2014, 09:04
210
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Народні депутати створили Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з питань перевірки дотримання законодавства у сфері державного регулювання природних монополій та суміжних ринків щодо енерго-, газо-, тепло- і водопостачання.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Як зазначається у пояснювальній записці до постанови про створення комісії, приводом для такої перевірки послужило підвищення тарифів у вказаній сфері, що в першу чергу відчуло на собі населення. Парламентарі визнали таку необхідність у перевірці стану дотримання законодавства у сфері державного регулювання природних монополій і суміжних ринків щодо енерго-, газо-, тепло- і водопостачання. Адже після підвищення тарифів у суспільстві виникли сумніви щодо економічного обгрунтування таких «непопулярних» кроків. Таким чином, вказана перевірка стала основним завданням Комісії, термін діяльності якої визначено протягом 3 місяців з дати прийняття постанови про її створення.

ПРОТЕ:

Ця комісія лише надасть свої висновки парламенту. Чи будуть на підставі цих висновків зроблені які-небудь реальні кроки проти тих постачальників, чиї тарифи будуть визнані завищеними, ми побачимо через 3 місяці. А поки підприємствам ЖКГ варто готуватися до запитів від новоствореної комісії.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини