Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні з'явиться більше вживаних авто із США

26 березня 2019, 17:07
2473
2
Реклама

Один з найбільших операторів автомобільного ринку вийде на ринок імпортованих автомобілів з пробігом. Про це повідомляється у прес-релізі Групи компаній АИС.

Компанія планує закуповувати моделі таких брендів як Honda, Mazda, Ford, Chevrolet, Volkswagen. Це будуть автомобілі 2013-2016 років випуску з мінімальним пробігом, коробкою "автомат".

Основна частина моделей пропонуватиметься в ціновому сегменті 10-5 тис. доларів США, при тому, що в Україні аналоги запропоновані по 13-20 тис. доларів та дорожче.

АИС здійснюватиме закупівлю автомобілів, їх доставку в Україну, сертифікацію, митне очищення, відновлення на власних потужностях, передпродажну підготовку та доставку дилерам.

Зазначається, що поставка із США має цілий ряд переваг перед закупівлями у країнах ЄС серед яких:

- тільки у США всі автомобілі мають офіційну задокументовану історію. Інформація про авто містить відомості про пробіг, сервісне обслуговування, наявність і серйозність ДТП (включаючи фотографії стану автомобіля при купівлі), відсутність покоджень від стихійних лих. По б/у авто з ЄС такої інформації немає, а недобросовісні посередники найчастіше скручують пробіг та приховують інформацію про реальний стан авто при купівлі у власника;

- закупівельні ціни в США в 2-3 рази нижче, ніж в ЄС на аналогічні моделі з таким же пробігом та роком випуску.

- вибір брендів і моделей в США набагато ширший, ніж в країнах ЄС, особливо серед авто японських та корейських виробників.

Нагадаємо, Кількість TruCAM на дорогах виросла наполовину

У модулі "Ситуації для бізнесу" інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН можна знайти практичні матеріали, пов'язані з організацією бізнес-процесів. Так, в матеріалі "Відповідальність в області автоперевезень" йдеться про ризики діяльності суб'єктів господарювання у сфері автомобільного транспорту. Тестовий доступ до розділу можна отримати за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини