Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін призначив Голову Державної податкової служби

8 травня 2019, 15:15
1281
0
Реклама

Сьогодні, 8 травня, Кабінет Міністрів призначив Сергія Верланова Головою Державної податкової служби (ДПС) на 5 років з дати початку фактичного виконання обов'язків. Встановлено місячний випробувальний термін.

23 квітня 2019 року С. Верланов став переможцем конкурсу на посаду Голови ДПС, який було оголошено Урядом у рамках реформи Державної фіскальної служби.

Конкурс проводила Комісія з питань вищого корпусу державної служби. Він складався з трьох етапів, був відкритим для громадськості, а в процесі перевірки та оцінювання робіт брали участь українські й іноземні експерти. За результатами конкурсу Комісія рекомендувала Уряду призначити С. Верланова на посаду керівника ДПС.

Після призначення Голови ДПС має відбутися реєстрація юридичної особи, переведення працівників ДФС до Державної податкової служби, а Кабмін має прийняти розпорядження про початок роботи нової структури.

Раніше ми писали про те, що фіскалів розділили на податківців і митників.

Нагадаємо, що на порталі ЛІГА:ЗАКОН Бізнес є можливість підписатися на розсилку і щотижня, щоп'ятниці, отримувати дайджест найважливіших ділових новин.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини