Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Укрзалізницю чекає масштабна реформа

14 червня 2019, 11:52
1635
0
Реклама

Укрзалізниця планує змінити свою політику і структуру. Стратегію розвитку держкомпанії до 2023 року Кабмін затвердив на засіданні 12 червня. У стратегії, зокрема, прописана можливість залучення приватних капіталів.

"У цій формі співпраці переваги отримають усі стейкхолдери: підприємство та інвестор отримають прибуток, споживачі - нові послуги, держава і місцеві органи влади - додаткові робочі місця та податки" - регламентує стратегія.

У новій програмі розвитку одним з основних напрямків є клієнтоорінтованість. Тепер найбільш прибуткові клієнти обслуговуватимуться спеціально створеним клієнтським офісом, а приватним пасажирам запропонують нові послуги. У вантажному і пасажирському бізнесах будуть проводити оцінку якості обслуговування.

Стратегія також припускає поліпшення безпеки перевезень та умов праці співробітників компанії, проте ніяких точних дій в ній не прописано.

Під час презентації стратегії Укрзалізниці, Міністр інфраструктури України Володимир Омелян запропонував в процесі реорганізації компанії перейменувати її регіональні філії.

Раніше ми писали про те, що Укрзалізниця призначила додаткові потяги на свята.

Вам також може бути цікаво: Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків на потяги до Польщі.

Безпека підприємства, алгоритми дій для бізнесу і єдине інформаційне поле для усіх фахівців - вибирайте системи ЛІГА:ЗАКОН для усієї компанії і отримуйте подарунки!

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини