Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Подорожчало оформлення внутрішнього та закордонного паспортів

1 липня 2019, 16:25
578
0
Реклама

З 1 липня зросла вартість адміністративних послуг при оформленні паспорта громадянина України (ID-картки), закордонного паспорта та інших документів.


Так, з 1 липня вартість оформлення ID-картки (до 20 робочих днів) становить 345 грн (126 грн вартість адмінпослуги та 219 грн вартість бланка), раніше - 279 грн. При оформленні за 10 робочих днів ID-картка коштує 471 грн (раніше - 366 грн).


При оформленні закордонного паспорта до 20 робочих днів тепер доведеться витратити 682 грн, за 7 робочих днів - 1034 грн. Раніше ці суми становили 557,32 та 810,32 грн відповідно.


ДМС наводить порівняльну таблицю вартості послуг:


Нагадаємо, що при встановленні нових і перевірці наявних ділових контактів може бути корисним сервіс CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Він, серед іншого, дозволяє перевірити інформацію про можливе включення ваших контрагентів у санкційні списки України, ЄС, США та інших країн, а також здійснювати їх подальший контроль. Ви можете перевірити контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Тепер фізичні особи-підприємці можуть сплачувати податки та подавати звітність навіть з-за кордону за допомогою нового чат-бота ReporTax!

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини