Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запитання щодо впровадження РРО для фізичних осіб-підприємців

20 листопада 2019, 14:11
3506
2
Реклама

Доброго дня, шановні підприємці!

У вересні 2019 року Верховна Рада України внесла зміни до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування» (так званий Закон «про реєстратори розрахункових операцій», або РРО). Частина норм Закону набула чинності наступного дня після його опублікування, а частина - в 2020 році (через 6 місяців після опублікування та з 1 жовтня 2020 року).

З метою отримання роз'яснень та уникнення будь-яких непорозумінь у співпраці з державними органами, органами виконавчої влади ініційовано збір актуальних питань від фізичних осіб-підприємців.

Всі запитання пов'язані з реалізацією Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування» прохання направляти на електронну адресу rrofop@gmail.com

Термін отримання питань - до кінця робочого дня 26 листопада 2019 року.

Питання будуть опрацьовані, а відповіді на них, в найкоротші терміни, будуть опубліковані на офіційних сторінках Державної податкової служби, Міністерства фінансів України та Міністерства економічного розвитку України.

Також читайте: ТОП-5 запитань про РРО

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини