Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФОПи зможуть використовувати програмні РРО власної розробки

20 грудня 2019, 15:31
844
0
Реклама

ДПС нагадує, що Законом № 128-IX передбачено запровадження програмних РРО.

До 31 грудня 2019 року ДПС має розробити безкоштовне програмне забезпечення «Програмний РРО» і вже з початку нового року платники податків зможуть протестувати ці розробки, а з 19 квітня 2020 року матимуть можливість їх використовувати.

Будь-який продавець зможе завантажити з сайту податкового органу таке безкоштовне програмне забезпечення та встановити на свій власний гаджет, перетворивши його таким чином у касовий апарат. Програмне РРО буде використовуватись без сплати за обслуговування та прихованих платежів.

Суб'єкт господарювання на свій власний вибір може використовувати або класичний, або програмний РРО в залежності від своїх потреб.

Крім цього, платники податків зможуть розробити свій програмний продукт та використовувати його, або обрати один з наявних на ринку відповідно до власних потреб.

Скористайтеся ботом-бухгалтером ReporTax для ФОП. Бот нагадує коли сплачувати податки, знаює актуальні рахунки для всіх платежів, повідомляє про податкову заборгованість та самостійно заповнює звіти.

Читайте також:

До чого готуватися ФОПам: головні нововведення законів про РРО

ТОП-5 запитань про РРО

Яким буде єдиний податок для ФОПів у 2020 році

Електронні чеки відправлятимуть по SMS або е-mail

Мінфін оприлюднив проекти про програмні РРО

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини