Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нацбанк починає по-новому публікувати курс гривні до інших валют

27 грудня 2019, 15:15
7832
0
Реклама

Національний банк України повідомив про те, що вже затверджений перелік іноземних валют, до яких встановлюватиметься офіційний курс гривні та розраховуватиметься облікова ціна банківських металів.

На щоденній основі офіційний курс гривні розраховуватиметься до валют, що входять до 1 групи Класифікатора іноземних валют (американський долар США,євро, фунти стерлінги та інші найбільш поширені валюти - в переліку їх 24) і валют, емітентами яких є країни з ТОП-30 найбільших торгових партнерів України за попередній рік, а також банківських металів (наразі це золото, срібло, платина та паладій).

Офіційний курс до 23 інших іноземних валют публікуватиметься щомісячно.

Також змінюється числове значення офіційного курсу гривні до долара США. Відтепер воно визначатиметься як сума гривень за 1 одиницю іноземної валюти. До інших іноземних валют, крім долара США та облікової ціни банківських металів, числове значення офіційного курсу гривні визначено відповідно до наказу НБУ №865-но «Про затвердження переліків іноземних валют та банківських металів».

Напомним, что проверить вашего контрагента на благонадежность и осуществлять его дальнейший мониторинг можно с помощью сервиса CONTR AGENT от ЛІГА:ЗАКОН. Вы можете проверить контрагента, который вас интересует, прямо сейчас, оформив заявку на тестовый доступ к сервису.

До 28 декабря действуют новогодние скидки до 40% на сервисы от ЛІГА:ЗАКОН

Читайте також:

- ТОП-15 ділових новин грудня

- Нацбанк змінив порядок використання платіжних карток

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини