Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Платники продовжують сплачувати податки на недіючі рахунки

10 січня 2020, 11:37
1024
0
Реклама

За даними Держказначейства протягом трьох операційних днів поточного року (3, 8 та 9 січня) платниками податків було спрямовано 271,7 тис. платіжних трансакцій на недіючі рахунки. Відповідно такі кошти Казначейством не зараховуються, а повертаються банківським установам як «нез'ясовані надходження».

З метою запобігання виникнення у платників податкового боргу зі сплати податків, зборів, платежів Держказначейство звертається з проханням забезпечити правильність їх сплати на нові реквізити рахунків.

Нові рахунки для сплати податків і зборів можна переглянути тут

Також реквізити нових рахунків розміщенні на вебпорталі Казначейства та на вебсторінках головних управлінь Казначейства в областях та м. Києві. Реквізити зазначених рахунків можна отримати у відповідних органах, що контролюють справляння надходжень бюджету.

Реквізити рахунків для зарахування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування можна переглянути тут.

Швидко і зручно скласти і подати річні звіти для ФОПів 2 і 3 групи можна за допомогою бота-бухгалтера ReporTax. Бот розрахує податки, запропонує актуальні реквізити рахунків податкової, підставить дані в звітність і запропонує її відправити всього за кілька хвилин.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини