Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сервіс Liga:REPORT для юросіб став доступний користувачам інтернет-банкінгу ПУМБ Online для підприємців

Реклама

Компанії ЛІГА:ЗАКОН і ПУМБ оголосили про завершення підготовчих робіт з інтеграції сервісу звітності Liga:REPORT до онлайн-банкінгу. Відтепер зручним інструментом для подання звітності до держорганів і реєстрації податкових накладних можуть скористатися не лише ФОП, а й юридичні особи - клієнти банку. Для них діють ексклюзивні на ринку умови користування сервісом.

«На ринку є великий запит на сервіси для бізнесу в єдиному вікні. Це продемонстрував наш перший проект із ПУМБ-онлайн для підприємців. Тож логічним кроком стало поглиблення нашої співпраці з банком та створення єдиного середовища, де бізнес може не лише користуватися традиційними послугами інтернет-банку, а й отримувати додаткові сервіси, як-от підготовка та подання звітності до держорганів, перевірка стану заборгованості перед держорганами, адміністрування ПДВ та ін.», - сказала Ольга Таранова, бізнес-лідер «Платформа» компанії ЛІГА:ЗАКОН.

Юридичним особам - клієнтам банку надається повна ліцензія користувача з усіма доступними модулями, включно з ПДВ й акцизними накладними та онлайн-підтримкою. Сервісом зможуть скористатися компанії на будь-якій системі оподаткування.

Ще один бонус, який отримують юрособи - клієнти банку, - наскрізна авторизація. Під час переходу в сервіс відбувається автоматична реєстрація, яка передбачає єдиний логін і пароль та єдину систему для роботи. До того ж автоматично буде створено картку підприємства-платника, тож більшість даних також заповнюватимуться автоматично. Це допоможе користувачам зекономити час і відразу перейти до підготовки звітності.

***

Компанія ЛІГА:ЗАКОН - провідний розробник інформаційно-аналітичних продуктів і сервісів, побудованих на основі сучасних IT-технологій. Сервіси спрощують ведення бізнесу в Україні. Сумарна кількість користувачів продуктами ЛІГА:ЗАКОН перевищує 160 тис. представників бізнесу, зокрема й фізичних осіб - підприємців.

Онлайн-сервіс звітності Liga:REPORT - розроблений компанією ЛІГА:ЗАКОН сучасний онлайн-сервіс для подання звітності до контролюючих органів, обміну документами з контрагентами, реєстрації ПН, АН, ТТН. Сервіс має підказки та роз'яснення ситуацій, функцію звірки з ЄРПН, інтеграцію довідника контрагентів із ЄДР і безліч інших зручних функцій - усе це в одному сервісі онлайн.

ПУМБ - універсальний приватний банк, який уже понад 25 років працює на українському ринку. Діяльність банку зосереджено на комерційних, роздрібних та інвестиційно-банківських операціях. ПУМБ входить до десяти найбільших банків України за ключовими фінансовими показниками. Загальноукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує майже 200 відділень. Кількість корпоративних клієнтів ПУМБ сягає 47 тис., а загальна кількість приватних клієнтів - понад 1,2 млн.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини