Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Влада планує контролювати самоізольованих українців через смартфони

Реклама

Сьогодні поліція почала отримувати в автоматизованому порядку дані від прикордонників щодо українців, які підписали особисті зобов'язання про 14- денний карантину шляхом самоізоляції.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook замміністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Пан Геращенко вказав, що не виключає варіанту, що цих заходів буде недостатньо, оскільки деякі українці продовжують порушувати встановлені владою країни правила. У такому разі уповноваженим органам доведеться звернутися до мобільних операторів і банків, щоб контролювати умови карантину через моніторинг мобільних мереж.

Нагадуємо, що 21 березня Київська комісія техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій доручила Держприкордонслужбі надати Головному управлінню Держспоживчслужби в Києві інформацію про жителів міста, які прибули з-за кордону з 10 березня 2020 року.

Розрізняйте фейкові новини і відстежуйте інформацію з надійних джерел в системі Semantrum. Система відстежує понад 20 телеканалів, 1 800 інтернет і друкованих ЗМІ, 15 радіостанцій в реальному часі. Замовте тестовий доступ до системи Semantrum на 14 днів і забезпечте себе достовірною інформацією.

Також читайте:

Громадянам заборонено покидати Україну з туристичною метою

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини