Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено форму попередження про трудові порушення

Реклама

Мінекономіки наказом Міністерства від 19 травня 2020 року № 919 затвердило форму попередження про відповідальність за порушення законодавства про працю.

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

З повним текстом цього та інших документів можна ознайомитися у модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Замовити повнофункціональний тестовий доступ можна тут.

Згідно з Порядком здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю (п. 16) за результатами інспекційного відвідування складаються акт інспекційного відвідування і в разі виявлення порушень вимог законодавства про працю - припис щодо їх усунення та попередження про відповідальність за порушення законодавства про працю.

У попередженні вказуватимуться ПІБ інспектора, номер його службового посвідчення, реквізити акту інспекційного відвідування і припису про усунення виявлених порушень і зміст виявленого порушення, з посиланнями на нормативні акти.

Дізнатися чи потрапила ваша компанія в графіки планових перевірок Держпраці і інших органів нагляду і контролю можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Крім того, ви можете перевірити благонадійність контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини