Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФОПи звільнені від сплати ЄСВ за себе за березень, квітень та травень

Реклама

За перший квартал 2020 року мінімальний єдиний внесок для ФОП за себе складає 2078,12 грн. (4723 грн. х 22%=1039,06 грн. х 2 (за січень і лютий місяці)).

За другий квартал - 1039,06 грн. (за червень місяць).

Відповідні положення передбачені Законом України від 13 травня 2020 року №591-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)". Про це нагадали в ДПС у Львівській області.

Інформацію про терміни представлення звітності і сплати податків містить Календар бухгалтера. Також читайте все про сплату ЄСВ підприємцями: які обрали спрощену систему оподаткування та на загальній системі оподаткування. Спробуйте тестовий доступ.

Читайте також: Закон №591: які карантинні нововведення передбачені для бізнесу

Зручно та швидко сплатити податки і подати звіти можна за допомогою бота-бухгалтер ReporTах. Просто додайте свою банківську карту - бот самостійно сплатить ЄСВ та Єдиний податок на актуальні рахунки. Тільки в липні 2020 року можна заплатити податки і подати квартальний звіт з ботом без сплати комісії за його використання.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини