Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Завтра останній день прийому документів на реєстрацію в ЄДР

Реклама

7 серпня Державне підприємство «Національні інформаційні системи» розпочне роботи із впровадження оновленого Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань. Обсяг інформації в ЄДР перевищує 30 Тб, а враховуючи складність проведення міграції даних - ці роботи триватимуть близько тижня.

У зв'язку з цим з 18.00 7 серпня буде обмежено роботу Єдиного реєстру. Тимчасово припиниться обмін даними між ЄДР та органами державної влади, не працюватиме сервісна послуга з обробки статистичних та/або аналітичних даних, сервісна послуга у формі прикладного програмного інтерфейсу ЄДР (API) та «онлайн будинок юстиції» у частині взаємодії з ЄДР.

Зверніть увагу! З 00 годин 5 серпня документи на реєстрацію прийматися не будуть. Мін'юст радить усім бажаючим провести заплановані реєстраційні дії до кінця завтрашнього дня.

З 7 по 16 серпня надання електронних довірчих послуг юрособам буде обмежено

Також після впровадження оновленого ЄДР кілька днів може не відбуватись вивантаження відомостей у формі відкритих даних, але ДП НАІС заявляє, що докладатиме максимум зусиль для прискорення впровадження та повідомить додатково, якщо роботи завершаться раніше зазначеного терміну.

Після впровадження оновленого ЄДР, ДП «НАІС» планує робити акцент на інтеграції з іншими реєстрами та системами державних органів в рамках програми діджиталізації, посиленні антирейдерських інструментів та впровадженні новітніх інструментів кібербезпеки.

Бізнес потребує контролю, особливо в період нестабільних економічних умов. Моніторте стан компаній 24/7 у системі CONTR AGENT, яка містить базу досьє на понад 6,5 млн компаній та ФОП України. Почати моніторинг зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини