Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Плани перевірок бізнесу на наступний рік сформують до 15 жовтня

Реклама

Державна регуляторна служба підготувала рекомендації, дотримання яких органами державного нагляду (контролю) має забезпечити ефективне проходження етапу планування заходів контролю на 2021 рік.

До 15 жовтня 2020 року органи державного нагляду (контролю) мають визначити перелік суб'єктів господарювання, які підлягають плановим заходам державного нагляду (контролю) у 2021 році, та внести відомості до Інспекційного порталу.

До 1 листопада 2020 року органи держнагляду матимуть можливість внести зміни до сформованого проекту плану щодо узгоджених між собою інших дат початку та строків здійснення комплексних планових заходів державного нагляду (контролю).

Читайте також:

У Держпраці розповіли, які підприємства можуть потрапити до плану перевірок в 2021 році

Податківці назвали основні порушення, які виявляють при перевірках

Дізнатися чи потрапила компанія в графіки планових перевірок державних органів нагляду і контролю можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН.

Сервіс також доступний в екосистемі LIGA360 для командного управління ризиками. Модуль LIGA360.Бізнес-розвідка надає можливість організувати збір та аналіз інформації про компанії чи фізосіб-підприємців, що знаходяться під пильною увагою фахівців. Користуватися «Бізнес-розвідкою» може кожен користувач LIGA360, незалежно від його посади.Щоб самостійно оцінити усі переваги - отримайте тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини