Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Викрито чергову злочинну схему конвертації безготівкових коштів у готівку

Реклама

Податківцями виявлено злочинну схему ухилення від сплати податків та конвертації безготівкових коштів у готівку.

Підрозділом боротьби з відмиванням доходів ГУ ДПС у Чернігівській області встановлено, що ФОПи отримували від підприємств реального сектору економіки кошти за товари, які фактично не планувалися поставлятися. В подальшому перераховані кошти знімались через рахунки фізичних осіб-підприємців та за винагороду повертались замовникам конвертаційних послуг.

Сума конвертації безготівкових коштів у готівку становить 272,4 млн гривень.

За вказаними матеріалами в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано кримінальне провадження за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України, вилучено та накладено арешт на грошові кошти в сумі 6,6 млн гривень.

Контролюйте ризики блокування ПН та отримуйте комплексну підтримку на всіх етапах роботи зі звітністю разом з REPORT. Сервіс містить актуальні форми, підказки до заповнення, а також найзручнішу систему керування ПДВ. Замовляйте тестовий доступ та переконайтеся самі.

Нагадуємо, податківці стежать за схемами ухилення від сплати податків.

Читайте також: Боротьба з переведенням у готівку: які методи використовують податківці?

29 жовтня запрошуємо на вебінар "ФОП-контроль": все про роботу з ФОП без ризиків". На вебінарі ви дізнаєтеся про особливості переведення в статус ФОП рядових працівників, реалізацію товару через ФОП,  на скільки збільшиться контроль за ФОП у зв'язку з фіскалізацією торгівлі та що потрібно знати про ФОП та фінмоніторинг. Детальніше з програмою вебінару можна ознайомитися за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини