Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як перевірити, чи сплачує роботодавець за вас податки

Реклама

Головне управління ДПС у Миколаївській області нагадує, що в Електронному кабінеті фізична особа - платник податків може в електронному вигляді сформувати запит та отримати відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків. У такий спосіб працівник може перевірити сплату податків за нього роботодавцем.

Для цього, фізичній особі з використанням електронного цифрового підпису необхідно:

- зайти на сайт Електронного кабінету, за посиланням;

- увійти в особистий кабінет (віконце у верхньому куті праворуч);

- ідентифікувати себе через електронний особистий ключ;

- активувати меню «Заяви, запити для отримання інформації» та активувати строку - «Запит про суми виплачених доходів та утриманих податків з ДРФО - платників податків для заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи/декларації про майно і витрати осіб, які звернулись за призначенням житлових субсидій»;

- заповнити запит, підписати (електронним особистим ключем) та надіслати.

Важливо!

Відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків у електронному вигляді надаються за останні три роки (поквартально), відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 60 днів після його закінчення.

Подати звітність без помилок та вчасно допоможе онлайн-сервіс Liga:REPORT. У ньому все, що потрібно підприємцю - усі актуальні форми звітів з підказками, шаблони первинних документів, електронна книга обліку доходів. Все це за 28 гривень на місяць. Переконайтеся самі

Обирайте також комплексне рішення LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ від ЛІГА:ЗАКОН та миттєво подавайте звітність до держорганів, контролюйте борги й податки: усі форми звітності; нагадування, авторозрахунки й підказки; моніторинг контрагентів та бізнес-партнерів. Усе це в єдиному рішенні LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬОзнайомитися з пропозицією.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини