Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Кабміні відповіли, чи буде жорсткий карантин в грудні

Реклама

Посилювати карантинні обмеження в грудні немає необхідності. Сьогодні Міністр охорони здоров'я Максим Степанов запевнив громадськість, що медична система до кінця грудня точно витримає навантаження, спричинене пандемією.

Про це Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у Телеграм-каналі.

Такі прогнози МОЗ дають змогу точніше прогнозувати дати можливих зимових канікул заради безпеки. А отже, розглядається варіант, що додаткове посилення карантинних заходів відбудеться не раніше ніж на початку січня.

Уряд продовжує аналізувати дані щодо кількості захворілих, заповненості ліжок, забезпеченості лікарень. Пан Шмигаль акцентував увагу на тому, що Кабмін розраховує пройти грудень з чинними карантинними обмеженнями.

Якими можуть бути посилені обмежувальні заходи в січні?

Наразі жоден із планів не передбачає закриття міського громадського транспорту. Також не розглядається можливості закриття міжміського та міжнародного сполучення. Повний перелік можливих обмежень буде оприлюднений на засіданні Кабінету Міністрів уже наступної середи, 9 грудня.

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR та зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини