Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Мінсоцполітики назвали граничний термін подання заяви на отримання допомоги 8000 грн

Реклама

Мінсоцполітики підготувало інфографіку щодо порядку надання матеріальної допомоги у розмірі 8 тисяч гривень застрахованим особам, які можуть втратити дохід через карантин.

9 грудня 2020 Кабмін на своєму засіданні затвердив відповідний Порядок надання одноразової компенсації, але текст постанови наразі не оприлюднено. Тому вимоги до суб'єктів, КВЕДи та процедура подання та розгляду заяв до ДПС будуть відомі після оприлюднення документу.

Хто зможе отримати допомогу читайте тут

Проте у Мінсоцполітики розкрили окремі деталі процедури. Зокрема, для того, щоб отримати допомогу потрібно мати відкритий банківський рахунок в банку за стандартом IBAN, підключитися до порталу "Дія" та подати через портал заяву до 21 грудня 2020 року включно. Докладніше в інфографіці:

Слідкуйте за законодавчими ініціативами та нововведеннями, які можуть вплинути на ваш бізнес за допомогою комплексного рішення LIGA360 для підприємцівLIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ автоматично сповіщатиме про всі актуальні для вас оновлення законодавства, допоможе безпомилково формувати звітність до держорганів, а також контролювати надійність контрагентів і партнерів.

Снігопад знижок на професійні продукти для бізнесу від ЛІГА:ЗАКОН почався. Не пропустите новорічні знижки на кращі професійні рішення для бізнесу. Переходьте за посиланням та обирайте свою персональну пропозицію зі знижкою 30%.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини