Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні з'являться електронні ТТН

Реклама

Мінцифра спільно із Мінінфраструктури, Інститутом аналітики та адвокації та провайдерами електронного документообігу впроваджують е-ТТН - електронну товарно-транспортну накладну.

Про це повідомили на сайті Мінцифри.

«Впровадження е-ТТН спростить отримання послуг для всіх учасників транспортного процесу, сприятиме економії ресурсів та зменшенню корупції у галузі», - зауважив керівник проектів цифрової трансформації (DTPM) Іван Затварський.

Наразі вирішено питання конкуренції на ринку системи електронного документообігу. Так, Міністерство інфраструктури стало тим підтверджуючим органом, який дозволяє комунікувати різним системам електронного документообігу.

Зазначено, що згодом планується повний перехід до електронної форми після експерименту, цифровізація спеціальних форм ТТН та подальша робота у напрямку транскордонного обміну даними між країнами.

Стежте за законодавчими ініціативами і нововведеннями, які можуть вплинути на ваш бізнес з допомогою комплексного рішення LIGA360 для підприємцівLIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ автоматично сповіщатиме про усі актуальні для вас оновлення законодавства, допоможе безпомилково формувати звітність для держорганів, а також контролювати надійність контрагентів і партнерів.

Не пропустіть зимові знижки на інформаційно-аналітичні продукти та комплексні рішення для бізнесу від ЛІГА:ЗАКОН! Обирайте сьогодні зі знижкою 30%

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини