Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Одноразову компенсацію ЄСВ не виплатять, якщо заява подана неправильно

Реклама

У ДПС зазначили, що платники податків, що підпадають під умови Постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1234 «Про затвердження Порядку надання одноразової компенсації суб'єктам господарювання та внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 302» можуть не отримати компенсацію, якщо не дотримаються вимоги формату заяви.

Заява на отримання одноразової компенсації подається засобами електронного зв'язку в електронній формі у форматі (стандарті), затвердженому в установленому порядку, з дотриманням вимог Законів «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронні довірчі послуги» із зазначенням всіх обов'язкових реквізитів та з використанням засобу кваліфікованого електронного підпису. Можливість подання заяви (форма J1392101) передбачена засобами ІТС «Електронний кабінет».

Так, заяви на отримання одноразової компенсації, які подані платниками у форматі «pdf» до роботи не приймаються.

Найкращий подарунок для бізнесу - зручні рішення для підвищення ефективності роботи. ЛІГА:ЗАКОН продовжує снігопад знижок до 60% на інформаційно-аналітичні продукти та комплексні рішення для спеціалістів будь-якого профілю. Обирайте рішення від ЛІГА:ЗАКОН та миттєво подавайте звітність до держорганів, контролюйте борги й податки: усі форми звітності; нагадування, авторозрахунки й підказки; моніторинг контрагентів та бізнес-партнерів. До завершення акції залишились лічені дні, встигніть обрати свою пропозицію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини