Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підсумки 2020 і впевнений погляд у новий 2021 рік

Реклама

Дорогі партнери, клієнти, читачі, друзі!

Ми вступаємо в рік 30-річчя компанії, пройшовши складний 2020 й рік.

Це був рік уроків:

  • антикризової економіки

  • державознавства

  • діджіталізаціі

  • командної гри

  • стратегій і прогнозування

Ми подолали ці виклики і вчасно адаптувалися до ситуації, оперативно перебудувавши бізнес-процеси.

Ми не побоялися і випустили на початку карантину нове рішення LIGA360. Ця система стала інструментом для об'єднуючуї командної роботи. Вона дає можливість компаніям і бізнесам весь час перебувати в контексті змін зовнішнього середовища. Більш того, LIGA360 для нас - це нові користувачі і нові ролі: ми почали працювати з ТОП командами, пропонуючи інструмент відстеження інформаційних, правових, фінансових та репутаційних ризиків.

Ми перебудували свою фінансову та облікову політику. У період кризи і невизначеності складно прогнозувати доходи. Тому ми зосередилися на систематизації своїх витрат, навчилися більш грунтовно працювати з клієнтами і почали пропонувати ринку комплексні рішення, що дозволяє клієнтам отримувати наші продукти за привабливими комерційними умовами. Це дало свої позитивні результати.

Компанія ЛІГА: ЗАКОН була і залишається містком, платформою для комунікацій між державою і бізнесом. Наші інформаційно-аналітичні продукти і видання містять велику кількість аналітики і роз'яснень законодавства, але також ми проводимо багато вебінарів на актуальні теми, де, звичайно, експерти відповідають на питання наших клієнтів по, наприклад, змінам оподаткування тощо. Це було особливо важливо в період невизначеності для продуктивної роботи цих двох сторін.

Ми також активно підтримуємо законодавчі та громадські ініціативи, які спрямовані на діджіталізацію процесів (в суспільстві, державі в цілому, враховуючи всі новації в додатках і сервісах). Тому і самі проводимо тематичні зустрічі, інтерв'ю та круглі столи як з учасниками бізнесу, так і представниками влади. Наприклад, в червні проводили круглий стіл з питань електронного суду.

Можна з упевненістю сказати, що ми були готові і без карантину переходити на ремоут, оскільки вже користувалися всіма необхідними для цього інструментами і технологіями. Коли вибору не стало, всі швидко перебудувалися на онлайн-формат і почали проводити в онлайні і зустрічі, і навчання, і конференції, і зовнішні заходи. Наше велике досягнення - проведення великих онлайн-івентів на всю країну, наприклад, LIGA ZAKON AWARDS, що подивилися вже майже 10 000 глядачів.

Такі масштабні процеси вимагають великої концентрації команди, злагодженої роботи та зв'язку практично 24/7. 2020й переконав, що комунікації мають бути дуже простими, доступними, своєчасними і створювати середовище довіри і безпеки. Також це стосується і комунікації з клієнтами, партнерами і медіа. Дякуємо вам за підтримку!

Ми впевнено входимо в 2021 рік - багато амбітних планів, проектів. Залишаємося з вами на зв'язку, щиро і відкрито покладаючись на партнерство.

Разом з вами ми вистояли і продовжуємо далі будувати країну мрії!

Бажаємо здійснення ваших заповітних бажань і досягнення цілей.

Голова Ради директорів компанії ЛІГА:ЗАКОН Марина Бондаренко та вся команда компанії

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини