Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено порядок видачі дозволу для проведення азартних ігор у гральному закладі

Реклама

17 грудня 2021 року Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей затвердила Порядок видачі власнику приміщення дозволу, що підтверджує відповідність приміщення для організації та проведення азартних ігор у гральному закладі вимогам, встановленим Законом "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор".

Дія цього Порядку поширюється на всіх осіб, які є власниками приміщень, в яких планується здійснювати визначений частиною першою статті 2 Закону "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор" вид діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор.

На кожне приміщення, в якому планується провадити господарську діяльність у сфері організації та проведення азартних ігор, надається окремий дозвіл.

Дозвіл, що підтверджує відповідність приміщення для організації та проведення азартних ігор у гральному закладі вимогам, встановленим Законом "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор", видається Комісією з регулювання азартних ігор та лотерей (далі - Уповноважений орган).

Для одержання дозволу заявник (уповноважена особою) подає особисто або надсилає поштою до Уповноваженого органу заяву за формою згідно з додатком 1, до якої додаються оригінал та/або належним чином засвідчені копії:

1) правовстановлюючого документу на приміщення;

2) свідоцтва про встановлення готелю певної категорії;

3) технічного паспорту.

Зазначений перелік документів є вичерпним.

Подати звітність без помилок та вчасно допоможе онлайн-сервіс Liga:REPORT. У ньому все, що потрібно підприємцю - усі актуальні форми звітів з підказками, шаблони первинних документів, електронна книга обліку доходів. Переконайтеся самі

Забороняється вимагати для одержання дозволу документи, не передбачені Законом "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор".

Заява про одержання дозволу подається заявником (уповноваженою особою):

- у паперовій формі особисто або поштовим відправленням;

- в електронній формі, яка має бути оформлена згідно з вимогами законодавства у сфері електронного документообігу.

Якщо документи подаються особисто, пред'являється документ, що посвідчує особу.

У разі подання документів уповноваженою особою додатково подається документ, що засвідчує його повноваження.

Заява, що складається та подається заявником, викладається державною мовою та підписується заявником або особою, уповноваженою представляти інтереси заявника у правовідносинах з третіми особами. Документи, що подаються в електронній формі, оформлюються згідно з вимогами законодавства у сфері електронного документообігу.

Рішення про видачу дозволу приймається Уповноваженим органом у строк не пізніше п'яти календарних днів з дня подання заяви та доданих до неї документів.

Уповноважений орган не видає дозвіл у разі:

- подання заявником неповного пакета документів, необхідних для одержання дозволу, згідно із встановленим вичерпним переліком;

- невідповідності приміщення вимогам, встановленим Законом "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор".

Дозвіл оформлюється за формою згідно з додатком 2.

Уповноважений орган узагальнює інформацію про видані дозволи і оприлюднює її на власному веб-сайті.

Обирайте комплексне рішення LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ від ЛІГА:ЗАКОН та миттєво подавайте звітність до держорганів, контролюйте борги й податки, а також моніторте контрагентів та бізнес-партнерів. Усе це в єдиному рішенні LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬОзнайомитися з пропозицією.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини