Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Журнал «ТОП-100. Рейтинги найбільших» обере найкращих фінансистів

Реклама

На сайті delo.ua розпочалося голосування за кращих фінансових директорів і лідерів фінансових ринків. Компанія ЛІГА:ЗАКОН виступила інформаційним партнером заходу.

Учасниками рейтингів стали засновники, власники і топ-менеджери фінансових компаній України. Рейтинг «Кращі фінансові директори» складено із CFO із страхових, лізингових, інвестиційних і мікрофінансових компаній. Учасниками рейтингу «Лідери фінансового ринку» стали ті люди, які створювали галузь - власники та засновники фінансових компаній.

Фінал кожного з рейтингів складатиметься з трьох оцінок.

  • голоси читачів на сайті delo.ua (10%),

  • оцінка експертного журі. До його складу увійдуть представники міжнародних компаній, що спеціалізуються на пошуку та оцінці керівників вищої ланки, а також рекрутингових і консалтингових компаній (60%),

  • оцінка редакційної колегії (30%).

Голосування на сайті delo.ua триватиме до 1 лютого 2021 року. Читачі сайту зможуть запропонувати на голосування свою кандидатуру фінансового управлінця.

Фінальний рейтинг буде опубліковано у зимовому номері журналу «ТОП-100 Рейтинги найбільших», який буде присвячений фінансовим ринкам країни.

«ТОП-100. Рейтинги найбільших» - діловий журнал, який спеціалізується на складанні незалежних рейтингів українського бізнесу. Основа рейтингів - опитування експертів і аналіз економічних результатів компаній-учасниць.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини