Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

“LIGA360:АДВОКАТ НААУ” - всі інструменти для успіху адвоката в єдиному рішенні

Реклама

24 лютого компанія ЛІГА:ЗАКОН спільно з Національною асоціацією адвокатів України презентувала унікальне комплексне хмарне рішення під назвою "LIGA360:АДВОКАТ НААУ", яке поєднало в собі 30-річний досвід у розробленні IT-продуктів компанії ЛІГА:ЗАКОН та експертизу НААУ в організації адвокатської діяльності і підвищенні професійних стандартів адвокатури.

Прес-брифінг проходив паралельно у двох форматах: онлайн та офлайн за участю представників ЗМІ та юридичної спільноти.

Передумовою створення "LIGA360:АДВОКАТ НААУ" стало підписання сторонами Меморандуму про співпрацю, яке відбулося у грудні 2020 року, і мало на меті створення сприятливих умов для інформування адвокатів про зміни чинного законодавства України, актуальної судової практики, управління репутацією та контролем зв'язків з контрагентами, створення можливості просування своїх послуг тощо, а також забезпечення доступу адвокатів до кваліфікаційних навчальних заходів Вищої Школи Адвокатури.

Від ідеї створення проєкту до його реалізації пройшло менше 2 місяці. Створення нового і надзвичайно якісного продукту у такий рекордно короткий термін стало можливим завдяки тому, що у квітні 2020 року, незважаючи на початок карантину і пов'язаних з ним обмежень і заборон, компанія ЛІГА:ЗАКОН консолідувала свої сили і випустила першу версію нового комплексного ІТ-рішення LIGA360. Ця екосистема поєднала в собі всі продукти ЛІГА:ЗАКОН, індивідуалізувала їх для найважливіших позицій у компанії та стала дієвим антикризовим рішенням для нової роботи в нових умовах.

Стратегічне партнерство НААУ та ЛІГА:ЗАКОН поєднало переваги і можливості сторін для адвокатів-членів НААУ з метою комплексного забезпечення їх адвокатської діяльності та сталого професійного зростання.

Спікерами прес-брифінгу були:

  • Марина Бондаренко, Голова ради директорів компанії ЛІГА:ЗАКОН, співзасновник компанії ЛІГА:ЗАКОН та групи компаній ЛІГА;

  • Лідія Ізовітова, Голова Національної асоціації адвокатів України, Голова Ради адвокатів України.

"LIGA360:АДВОКАТ НААУ" - це створений ексклюзивно для членів НААУ робочий онлайн-простір адвоката «під ключ», який забезпечує можливості для:

  • доступу до необхідної інформації (актуального законодавства, повної бази судових рішень із можливістю прогнозувати рішення за позовами, сервісу перевірки та моніторингу контрагентів, новин і подій НААУ, аналітики від експертів юридичних видань);

  • підвищення кваліфікації завдяки доступу до навчальних продуктів ВША у межах встановленого НААУ річного обсягу залікових балів (з доступом до кабінету адвоката на сайті ВША НААУ);

  • сплати щорічних внесків до НААУ на фінансування діяльності органів адвокатського самоврядування (доступ до особистого кабінету адвоката на сайті НААУ);

  • контролю репутації адвоката в публічному просторі;

  • залучення клієнтів завдяки розміщенню інформації в національному професійному юридичному каталозі Liga:BOOK;

  • сплати податків онлайн та подання звітності до контролюючих органів - для ФОП.

Під час прес-брифінгу спікери також розповіли про варіанти пакетів, які розроблені для адвокатів, членів НААУ:

  • "LIGA360: АДВОКАТ НААУ" - для кожного адвоката.

  • "LIGA360: АДВОКАТ НААУ Старт” - для адвоката у перші три роки в професії та для тих, хто поновив адвокатську практику.

  • "LIGA360: Помічник адвоката НААУ” - для помічників та стажерів адвокатів.

Вищевказані пакети відрізняються кількістю доступних навчальних кваліфікаційних заходів ВША, кількістю залікових балів, наявністю доступу до особистого кабінету адвоката, а також функціональністю модулів інформаційно-аналітичних продуктів ЛІГА:ЗАКОН. Окрім того, є можливість придбати такі пакети на різні періоди: 3, 9 та 12 місяців.

Марина Бондаренко, Голова ради директорів компанії ЛІГА:ЗАКОН, співзасновник компанії ЛІГА:ЗАКОН та групи компаній ЛІГА, зазначила, що ЛІГА:ЗАКОН вже 30-й рік поспіль працює з юридичною аудиторією і всіляко сприяє професійному зростанню адвокатів з метою підвищення їх спроможності оперативно і ефективно захищати бізнес-інтереси на українському ринку.

"ЛІГА:ЗАКОН поставилася з особливою відповідальністю до такого роду діджитального партнерства з НААУ і створення нового ІТ-рішення для адвокатів. Сьогодні ми представляємо комплексне рішення "LIGA360:АДВОКАТ НААУ", яке є власною розробкою ЛІГА:ЗАКОН для адвокатів, діючих членів НААУ, і являє собою цілу систему, робочий онлайн-простір для щоденної роботи адвоката і якісного вирішення ним професійних завдань", - наголосила Марина Бондаренко.

Лідія Ізовітова, Голова Національної асоціації адвокатів України, Голова Ради адвокатів України звернула увагу присутніх на той факт, що сьогодні в Україні існує понад 1 млн. нормативно-правових актів і щодня до них вносяться зміни. Тому сучасні виклики ставлять перед адвокатом нелегке завдання швидко і впевнено орієнтуватися як в самому законодавстві, так і в судовій практиці.

‘"Ми маємо досить швидкоплинне, динамічне, більш того хаотичне і часто суперечливе законодавство. Нормативні акти, судові рішення, репутаційні ризики - це інструментарій адвоката і він повинен працювати в цьому широкому полі. Саме тому "LIGA360:АДВОКАТ НААУ" є надзвичайно якісним і необхідним продуктом в роботі адвоката, адже включає в себе аналітику, експертні висновки, фахові коментарі тощо", - зазначила Лідія Ізовітова.

Представники НААУ на прес-брифінгу розповіли також, що до комплексного рішення "LIGA360:АДВОКАТ НААУ" включена можливість доступу до навчальних заходів ВША для отримання необхідної кількості залікових балів як для адвоката-початківця, так і для тих, хто давно в професії.

Комплексні рішення "LIGA360:АДВОКАТ НААУ" продаються виключно адвокатам - дійсним членам НААУ. При замовленні продуктів необхідно повідомити номер свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю, вказаний у ЄРАУ. В свою чергу спеціальний пакет “LIGA360: Помічник Адвоката НААУ” для помічника адвоката або стажера, можуть придбати виключно адвокати для помічників, інформація про яких внесена до ЄРАУ.

Для адвокатів - членів НААУ передбачено спеціальні умови придбання продуктів "LIGA360:АДВОКАТ НААУ", а саме - знижка в понад 50 % від звичайного прайсу на окремі продукти ЛІГА:ЗАКОН.

Замовити продукт можна на сайті: https://promo.ligazakon.net/liga360-advokat-naau/.

Окрім того, до 15 березня 2021 року всім діючим членам НААУ відкрито вільний доступ, який діє за посиланням: https://platforma.ligazakon.net/naau-test

Також до 31 березня діє акційна пропозиція: у вартість "LIGA360:АДВОКАТ НААУ" на 9 місяців включено зарахування сплати щорічного внеску на фінансування діяльності органів адвокатського самоврядування за поточний 2021 рік та безкоштовний доступ до навчальних продуктів ВША у межах встановленого НААУ залікових балів на увесь 2021.

Запис трансляції прес-брифінгу знаходиться у вільному доступі на ютюбі ЛІГА:ЗАКОН

Більш детальна інформація щодо функціоналу продукту "LIGA360:АДВОКАТ НААУ" та його особливостей доступна у відеопрезентації за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини