Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

З 17 березня трейдери можуть обирати з двох систем поміщення товарів у режим транзиту

Реклама

З 17 березня трейдери можуть самостійно обрати одну з двох систем для поміщення товарів у режим транзиту: або NCTS, або національну систему контролю доставки товарів. Залежно від обраної системи, він заповнює декларацію або T1UA, або звичну ЕЕ. Про це повідомила ДМС.

Завершено Пілотний проект застосування NCTS, який тривав 4 місяці. На цьому етапі із системою спільного транзиту працювали 4 митниці: Волинська, Київська, Північна та Одеська. Трейдери, які брали участь в експерименті, одночасно подавали дві декларації: транзитну T1UA та звичну ЕЕ.

На етапі національного застосування до NCTS поступово буде під'єднано всі митниці: першими - митниці на західному кордоні, потім - найбільші внутрішні митниці та в подальшому - інші митниці.

Власний бізнес - це цілодобова оцінка ризиків і контроль репутації. Ці завдання виконувати легко завдяки сучасному IT-рішенню для керівників Liga360. Дізнавайтесь що про вас пишуть топові ЗМІ, перевіряйте партнерів та конкурентів, аналізуйте ризики і можливості. Дізнатись більше про переваги Liga360 можна за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини