Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Послуги у сфері охорони здоров'я: коли не потрібно використовувати РРО

Реклама

ГУ ДПС в Івано-Франківській області нагадує, що з 1 січня 2021 року при проведенні розрахункових операцій за надані платні послуги у сфері охорони здоров'я застосування реєстраторів розрахункових операцій або програмних реєстраторів розрахункових операцій є обов'язковим.

Водночас, відповідно до статті 9 Закону про застосування РРО у разі здійснення розрахунків за надані платні послуги у сфері охорони здоров'я у безготівковій формі (з рахунку на рахунок), через банківські установи, та виключно через сервіси переказу коштів або за допомогою банківських систем дистанційного обслуговування РРО/ПРРО не застосовується.

До прикладу, у разі отримання лікарем, який зареєстрований приватним підприємцем, коштів на розрахунковий рахунок застосовувати РРО не потрібно.

Отримуйте актуальні дані щодо змін законодавства й подання звітності для ФОП. LIGA360 поінформує про зміни тих нормативних актів, що цікавлять саме вас. Підказки допоможуть подати звітність до Податкової, Статистики, Фонду соціального страхування. Замовте LIGA360:Підприємець прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини