Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ще два регіони стануть "червоними" з 9 квітня

Реклама

На території Запорізької та Хмельницької областей з 00 годин 00 хвилин 9 квітня встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 7 квітня.

Про це зазначили у прес-службі Уряду.

У Хмельницькій області перевищений встановлений постановою Уряду показник госпіталізації хворих на COVID-19. Він становить 131 особа на 100 тисяч. Також перевищено показник завантаженості ліжок.

У Запорізькій області впродовж трьох днів спостерігається перевищення рівня госпіталізації та коефіцієнт виявлення випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

Таким чином за результатами заслуханих доповідей та з урахуванням обговорення Комісією ТЕБ та НС вирішено встановити з 00 години 00 хвилин 9 квітня 2021 р. червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Запорізької та Хмельницької областей.

В регіонах застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.

Комісія також прийняла рішення продовжити моніторинг за ситуацією в Черкаській та Рівненській областях.

Разом з тим головам ОДА та іншим органам державної влади доручено посилити контроль за дотриманням протиепідемічних заходів.

Хотіли спробувати продукти LIGA360 безкоштовно? До 28 квітня ви можете 2 тижні тестувати наші рішення для бухгалтерів, юристів та бізнесу. Усе законодавство, професійна аналітика, автоматичні сигнали про зміни та понад 50 цифрових інструментів. Дізнавайтеся про умови тут.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини