Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Перелік транспортних засобів, які підлягають оподаткуванню у 2021 році

Реклама

Головне управління ДПС у Кіровоградській області нагадує, що об'єктом оподаткування транспортним податком є легкові автомобілі, з року випуску яких минуло не більше п'яти років (включно) та середньоринкова вартість яких становить понад 375 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року (до 1 грудня 2021 року - понад 2 250 000 грн).

Вартість таких автомобілів визначається центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику економічного, соціального розвитку і торгівлі, за методикою, затвердженою Кабінетом Міністрів України, станом на 1 січня податкового (звітного) року виходячи з марки, моделі, року випуску, об'єму циліндрів двигуна, типу пального.

Перелік легкових автомобілів, які підлягають оподаткуванню транспортним податком (їх марка, модель, рік випуску, об'єм циліндрів двигуна, тип пального), розміщується на офіційному веб-сайті Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України щорічно до 1 лютого податкового (звітного) року. Переглянути Перелік можна за посиланням.

Як підприємцю перевірити заборгованість перед державою? З Telegram-ботом ReporTax контролюйте сплату податків й убезпечте себе від штрафів. У форматі діалогу в Telegram заповнюйте звітність, сплачуйте ЄСВ та Єдиний податок. Розпочніть роботу в ReporTax прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини