Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Опубліковано протокол про продовження локдауну в Києві: адвокатам дозволили користуватися громадським транспортом

Реклама

Опубліковано протокол № 34 про продовження суворих протиепідемічних обмеженнь у столиці до 30 квітня. Про це повідомила КМДА.

До 30 квітня 2021 року:

  • освітній процес у закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти всіх типів та форм власності здійснюватиметься у дистанційному режимі. Дитячі садочки та заклади позашкільної освіти всіх форм власності - зачинені.

  • зупинено надання соціальних послуг у соціально-реабілітаційних центрах.

  • КП «Київський метрополітен», КП «Київпастранс», КП «Комунальна служба перевезень», приватні компанії, які обслуговують міські маршрути, а також забезпечують приміське сполучення, - працюватимуть у режимі спеціальних перевезень.

  • спецперепустки, видані раніше, продовжують діяти. Перевезення співробітників ДСНС, Нацполіції, Нацгвардії, СБУ та адвокатів здійснюється при наявності службових посвідчень та засобів індивідуального захисту.

  • заклади громадського харчування продовжать працювати тільки навинос чи доставку.

  • продуктові ярмарки проводити заборонено.

  • закладам торгівлі рекомендовано забезпечити пріоритетне обслуговування людей похилого віку з 10:00 до 12:00.

  • заборонено проведення державними та комунальними закладами охорони здоров'я планових заходів із госпіталізації, крім окремих невідкладних випадків. Також забороняється проведення планових заходів із госпіталізації закладами охорони здоров'я національного рівня, крім надання планової третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги за життєвими показами - за умови дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

  • заборонено роботу закладів культури, ТРЦ, проведення масових заходів (розважальних, спортивних, культурних, рекламних та інших), присутність глядачів на спортивних змаганнях.

  • заборонено перебувати в громадських місцях, транспорті без вдягнутих захисних масок, перебувати на вулицях без документів, що посвідчують особу, самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації.

Нагадаємо про штрафи за порушення маскового режимудля бізнесу і для громадян.

Окрім того, у столиці продовжує діяти низка введених раніше заборон.

Зверніть увагу: в Україні запроваджено нові правила дистанційної роботи

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR та зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

До 28 квітня ви можете безкоштовно протестувати преміум-пакети LIGA360 для вашої робочої ролі. Дізнавайтеся про акцію за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини