Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Процедурою списання пені та штрафів можна скористатися до 10 червня

Реклама

ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує платникам податків про норми Закону від 4 грудня 2020 року № 1072, якими регламентовано порядок списання пені та штрафів.

Скористатися такою можливістю мають право ті платники, які у повному обсязі грошовими коштами погасять наявні суми податкового боргу, що виник станом на 1 листопада 2020 року. Також обов'язковою умовою для проведення списання нарахованих штрафів є своєчасна сплата поточних податкових зобов'язань у повному обсязі. Для того, щоб скористатися даною законодавчою нормою, платники мають подати заяву до податкового органу за місцем реєстрації.

Заяву слід подати до 10 червня 2021 року.

Які податкові борги спишуть підприємцям: роз'яснення ДПС

Щоб завжди звітуватися без помилок, вести облік доходів онлайн, тримати руку на пульсі змін законодавства і працювати з перевіреними контрагентами - рекомендуємо комплексне рішення LIGA360:Підприємець від ЛІГА:ЗАКОН.Переходьте за посиланням та обирайте свою персональну пропозицію зі знижкою.

Хочете безкоштовно спробувати цифрові рішення для роботи? Скористайтесь вільним доступом до преміум-пакетів LIGA360 на 14 днів. Реєструйтесь прямо зараз за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини