Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна припиняє авіасполучення з Білоруссю

Реклама

З 00 год. 00 хв 26 травня Україна припиняє авіасполучення з Білоруссю. Про це повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у своєму Телеграм-каналі.

Сьогодні на позачерговому засіданні Уряд доручив Мінінфраструктури, Державіаслужбі та ДП "Украерорух" вжити для цього необхідних заходів.
Крім того, українським авіакомпаніям та літакам заборонятиметься виконувати польоти в повітряному просторі Республіки Білорусь.
Держприкордонслужба також отримала доручення припинити оформлення пасажирів, які прямують з Білорусі або в Білорусь у митних пунктах аеропортів.

Прем'єр зазначив, що ситуація з примусовою посадкою літака компанії Ryanair у Мінську є порушенням Конвенції про міжнародну цивільну авіацію, а рішення нашого Уряду спрямоване на забезпечення безпеки польотів і пасажирів.

Хочете перевірити що про вас пишуть ЗМІ? У LIGA360: Керівник можна налаштувати моніторинг ТОП-200 українських медіа. А ще користувачі системи отримують понад 50 цифрових інструментів для вирішення щоденних завдань. Дізнавайтеся більше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини