Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нові карантинні правила перетину кордону України почнуть діяти з 5 серпня

Реклама

Оприлюднено постанову Кабміну від 28 липня 2021 р. № 787 про нові карантинні обмеження при перетині кордону України для іноземців.

Оновлені правила перетину кордону України для іноземців в почнуть діяти з 5 серпня 2021 року. Детальніше про нові обмеження читайте тут

Крім нових правил перетину контролю постанова також змінює умови роботи навчальних закладів. У разі переходу області до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки для роботи навчального закладу потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу.

Обласним, Київській міській, районним державним адміністраціям доручено опрацювати разом з органами місцевого самоврядування та суб'єктами господарювання питання щодо можливості запровадження на період дії карантину графіків роботи підприємств, установ, організацій, які передбачатимуть різний час початку (закінчення) їх роботи залежно від територіального розташування, галузевої належності, специфіки виконання робіт чи надання послуг, а органам місцевого самоврядування розробити (скорегувати) маршрути руху громадського транспорту з урахуванням змінених графіків роботи.

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR та зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини