Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Cучасна служба безпеки: тренінг для власників і керівників служб безпеки підприємств

Реклама

Дата проведення: 24 вересня - 2 жовтня

Місто проведення: Київ

Вартість події: 5000 грн - 16000 грн

Адреса: вул. Парково-Сирецька, 23, БЦ Ліга

Реєстрація: тут

Телефон організатора: 044 538 01 05, 093 170 32 23

Тренінг з 4 навчальних модулів для власників і керівників служб безпеки підприємств: СУЧАСНА СЛУЖБА БЕЗПЕКИ

Модуль 1 Результативна служба безпеки. Як СБ створити додаткову цінність для компанії.

Дата: 24 вересня 2021 р.

Модуль розвине спроможність створювати власну ефективну модель безпеки підприємства. Дасть розуміння структури компанії очима власника. Розглянемо питання формування цінності Служби безпеки в періоди кризових явищ та детально розберемо новий інструмент в роботі СБ - відкриту фінансову звітність, порадимо як його використовувати. Окремим блоком про нацбезпеку та спецслужби.

Модуль 2 Виживання бізнесу на ринку: зовнішні загрози.

Дата: 25 вересня 2021 р.

Які напрямки роботи правоохоронних органів актуальні зараз? Висвітлимо загрози для бізнесу з боку кримінального переслідування та роль керівника Служби безпеки в податкових взаємовідносинах. Разом проаналізуємо практичну сторону діяльності Держпраці, останні тенденції при проведенні інспекцій. А спеціальним блоком модулю буде тема, яка все більше має вплив на бізнес та набирає обертів в правоохоронному полі - легалізація доходів та доказування законності походження коштів.

Модуль 3. Вторгнення в мережеву інфраструктуру компанії. Створення системи захисту даних.

Дата: 01 жовтня 2021 р.

Модуль побудований на висвітленні актуальних ризиків в мережевій інфраструктурі компаній. Розберемо не тільки переваги впровадження цифрових процесів, а й зворотню сторону - кіберзагрози та алгоритми їх нейтралізації. Дізнаємось як надійно захистити інсайдерську інформацію, конфіденційні дані, персональні дані та проаналізуємо причини нестабільності в ІТ-інфраструктурі, ризики "зависання" бази даних, збої в роботі програмного забезпечення та серверів. Додатково розкриємо тему профпридатності системних адміністраторів на підприємстві.

Модуль 4. Підвищення кваліфікації для СБ. Навики у вузькопрофільних сферах.

Дата: 02 жовтня 2021 р.

У четвертому модулі зачепимо теми, які створять додаткову цінність для Служби безпеки та підвищать кваліфікацію в непрофільних напрямках. Розкриємо основи ефективного захисту ділової репутації компанії на конкурентному ринку, а також формування іміджу служби безпеки всередині структури. Як отримувати інформацію про співробітників, не вдаючись до збору персональних даних чи згоди на поліграф. Окремим питанням обговоримо методи. способи та практичні кейси повернення дебіторської заборгованості.

-20% при покупці курсу цілком (16 000 грн. за весь курс)

Детальна інформація про тренінг: за цим посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини