Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

РРО мають бути доопрацьовані до 1 жовтня для відображення нових реквізитів у чеках

Реклама

Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що наказом  Міністерства фінансів України від 18.06.2021 № 329 «Про затвердження Змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних розрахункових документів» внесено зміни до Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних розрахункових документів.

Зміни стосуються реквізитів фіскальних касових чеків на товари (послуги), що створюються та друкуються реєстраторами розрахункових операцій та програмними реєстраторами розрахункових операцій.

Отже, до 1 жовтня 2021 року реєстратори розрахункових операцій (РРО) обов'язково мають бути доопрацьовані для можливості відображення у касових чеках значення штрихового коду марки акцизного податку на алкогольні напої.

Нагадуємо, останні зміни щодо реквізитів у чеках були запроваджені з 1 серпня

Отримуйте актуальні дані щодо змін законодавства й подання звітності для ФОП. LIGA360 поінформує про зміни тих нормативних актів, що цікавлять саме вас. Підказки допоможуть подати звітність до Податкової, Статистики, Фонду соціального страхування. Замовте LIGA360: Підприємець прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини