Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набули чинності зміни до карантинних правил

Реклама

Набула чинності постанова Кабміну від 22 вересня 2021 р. № 981, якою продовжено адаптивний карантин до 31 грудня 2021 року та оновлено окремі карантинні обмеження.

Зокрема, у "жовтій" та "червоній" зоні дозволено відвідувати заклади дошкільної освіти, спеціальні заклади освіти та 1 - 4 класи закладів загальної середньої освіти.

Обмеження "жовтої" зони щодо проведення масових заходів, приймання відвідувачів у кінотеатрах, інших закладах культури, розміщення відвідувачів у закладах громадського харчування та діяльності закладів, що надають послуги з розміщення не застосовуються за умови наявності в усіх учасників (відвідувачів), крім осіб, які не досягли 18 років, та організаторів заходу (співробітників закладу), негативного результату тестування на COVID-19, яке проведене не більш як за 72 години до здійснення заходу або документа, що підтверджує: отримання повного курсу вакцинації; документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини; чи міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати) або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати).

Обмеження "червоної" зони щодо масових заходів, приймання відвідувачів та роботи ТРЦ, ринків тощо також не застосовуватимутся за умови наявності у всіх учасників (відвідувачів, користувачів), крім осіб, які не досягли 18 років, та співробітників негативного тесту на COVID-19 або сертифіката про повний курс вакцинації.

Дозволено не проходити самоізоляцію особам, які мали контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19, але отримали повний курс вакцинації від COVID-19 (через 14 днів від дати введення останньої дози) та осіб, які перехворіли на COVID-19 (протягом 180 днів від дати забору матеріалів, що дали позитивний результат тестування), якщо у них відсутні симптоми.

При в'їзді в Україну можна не проходити самоізоляцію також громадянам України, які мають документ, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини.

Про попередні зміни карантинних правил читайте тут

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR та зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини