Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оприлюднено проект плану комплексних перевірок на 2022 рік

Реклама

Інспекційним порталом автоматично був згенерований проект плану комплексних перевірок на 2022 рік, у якому наразі заплановано 29 916 комплексних перевірок бізнесу.

Проекти річних планів перевірок бізнесу на 2022 рік оприлюднили раніше

Затвердження Державною регуляторною службою України плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2022 рік відбудеться 15 листопада 2021 року, а з 15 листопада 2021 року та до 1 грудня 2021 року органами державного нагляду (контролю) будуть затверджені річні плани здійснення заходів державного нагляду (контролю) на 2022 рік.

Відповідно до Закону «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» суб'єкт господарювання має право відмовитися від проведення комплексного планового заходу державного нагляду (контролю) шляхом письмового звернення до ДРС. У такому разі перевірка такого суб'єкта господарювання проводиться згідно з річними планами.

Тобто до 15 листопада є можливість:

- внести зміни до проекту комплексних перевірок щодо узгодження дат початку та строків їх проведення.

- відмовитися від комплексної перевірки. У такому разі перевірка проводиться згідно з річними планами органів державного нагляду (контролю), які затвердять до 1 грудня.

Як відмовитися від компексної перевірки та на що звернути увагу - читайте тут

Будьте готовими до перевірок контролюючих органів. В Інформаційно-правових системах ЛІГА:ЗАКОН є алгоритми дій, порядок перевірок, інформація про всі органи контролю, з якими стикаються бізнеси. Замовте тестовий доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини